قیمت پارتیشن اداری

قیمت پارتیشن اداری

پارتیشن‌های اداری از بهترین المان‌های جداسازی فضاها به‌شمار می‌آیند و به محیط نظم قابل‌توجهی می‌بخشند. این سازه‌ها امکان جابه‌جایی و تغییر شکل دارند و از نظر طراحی بسیار متنوع هستند. از طرفی، قیمت پارتیشن اداری اقتصادی و مقرون‌به‌صرفه است و این سازه‌های موقت را به یکی از کاربردی‌ترین المان‌های جداسازی محیط تبدیل کرده‌است. در این مقاله، به معرفی انواع پارتیشن، و همچنین مقایسه و بررسی قیمت پارتیشن شیشه ای و چوبی در کنار مزایا و ویژگی‌های خاص آن‌ها خواهیم پرداخت.

قیمت پارتیشن شیشه ای
قیمت پارتیشن شیشه ای

انواع پارتیشن اداری کدام‌اند؟

پارتیشن‌های اداری در انواع بسیار مختلفی تولید می‌شوند و می‌توان آن‌ها را براساس متریال اولیه، تعداد جداره و … تقسیم‌بندی کرد.

انواع پارتیشن اداری براساس متریال اولیه

پارتیشن‌های اداری از متریال اولیه متنوعی تولید می‌شوند که این تنوع دست کارفرمایان را برای طراحی فضایی منحصربه‌فرد و متفاوت باز گذاشته است. از انواع پارتیشن اداری می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

قیمت پارتیشن‌ آلومینیومی

پارتیشن‌های آلومینیومی از انواع نسبتاً قدیمی این محصولات به‌شمار می‌آیند و در مقایسه با دیگر همتایان خود، ظاهری ساده‌تر دارند. این پارتیشن‌ها عایق‌های خوب و کارآمدی برای صدا هستند و مانع ورود نوسان‌ها و مزاحمت‌های صوتی به محیط‌های کاری می‌شوند. وزن این مدل از سازه‌های متحرک بسیار کم است و به همین دلیل است که هزینه جابه‌جایی و نصب آن‌ها پایین می‌آید. پارتیشن‌های آلومینیومی قابلیت جابه‌جایی آسانی دارند و می‌توان آن‌ها را به شکل‌های گوناگون طراحی کرد.

قیمت پارتیشن آلومینیومی بسته به کیفیت متریال به‌کاررفته متفاوت است و می‌توان برای کاهش هرچه بیشتر هزینه‌ها از المان‌های دیگری همچون چوب و شیشه نیز بهره برد. این پارتیشن‌ها استحکام بسیار بالایی دارند و به‌هیچ‌عنوان در بازه‌های زمانی کوتاه‌مدت دچار خوردگی و زنگ‌زدگی نخواهند شد. این پارکت‌ها در برابر انواع عوامل محیطی مقاوم هستند و اگر با متریالی همچون چوب‌های ام‌دی‌اف و شیشه ترکیب شوند، ظاهر به‌روزتر و زیباتری به خود می‌گیرند.

قیمت پارتیشن شیشه‌ ای

پارتیشن‌های شیشه‌ای را می‌توان یکی از رایج‌ترین و پرکاربردترین پارتیشن‌های حال حاضر بازار معرفی کرد. طراحی‌های پیاده‌شده روی این متریال بسیار گسترده است و این پارتیشن نسبت‌به دیگر همتایان خود طرفداران بیشتری دارد. پارتیشن‌های شیشه‌ای ظاهری مینیمال دارند و می‌توان روی آن‌ها انواع طرح‌ها و نقش‌های مختلف ازجمله انواع نقاشی‌، رنگ‌آمیزی و … را پیاده‌سازی کرد.

در این بخش از مقاله قیمت پارتیشن باید اذعان کنیم که اگر از طرفداران دکوراسیون‌های پویا و مدرن هستید و خاص بودن فضا برای شما مهم است، بهتر است به‌دنبال خرید و استعلام هزینه پارتیشن شیشه ای باشید؛ زیرا این مدل از بهترین گزینه‌های پیش‌رویتان محسوب می‌شود.

این پارتیشن‌ها در مقایسه با پارتیشن‌های آلومینیومی از ظاهری بسیار مدرن‌تر برخوردار هستند و فرایند تولید آن‌ها کوتاه است. نصب پارتیشن‌های شیشه‌ای آسان است و به همین دلیل بوده که کارفرما متحمل‌ هزینه‌های سرسام‌آور نصب نمی‌شود. همچنین جابه‌جایی و انتقال آن‌ها از تولیدی به مقصد نیز آسان است. این پارتیشن‌ها در انواع شفاف و مات تولید می‌شوند و بسته به سلیقه خود (برای مثال از پارتیشن‌های شیشه‌ای مات برای جداسازی و حفظ حریم شخصی هرچه بیشتر کارمندان استفاده می‌شود) می‌توانید یک یا ترکیبی از آن‌ها را انتخاب کنید.

قیمت پارتیشن چوبی

پارتیشن چوبی از خاص‌ترین انواع پارتیشن بازار به‌شمار می‌آید که می‌تواند دکوراسیونی منحصربه‌فرد را برای محیط‌های کاری به ارمغان بیاورد. قیمت پارتیشن چوبی بسته به نوع چوب به‌کاررفته و متراژ محیط متفاوت بوده و بهتر است برای استعلام هزینه پارتیشن چوبی با متخصصان سایت پارتیشن اداری ارتباط بگیرید. برخلاف نوع شیشه‌ای این محصولات، پارتیشن‌های چوبی به‌راحتی تمیز می‌شوند و تنها به یک دستمال نسبتاً مرطوب برای زدودن گرد‌وغبار از آن‌ها نیاز است.

جذابیت این نوع از پارتیشن‌ها به نقوش زیبای چوب باز می‌گردد و این طرح‌ها حس صمیمت و راحتی را به فضا القا می‌کنند. بنابراین، اگر به‌دنبال تهیه دکوراسیونی ساده، منحصربه‌فرد و به‌دور از تجمل هستید، پارتیشن‌های چوبی بهترین گزینه‌های پیش‌رو محسوب می‌شوند.

قیمت پارتیشن ام‌دی‌اف

پارتیشن‌های ام‌دی‌اف در مقایسه با سایر همتایان خود از ظاهری ساده‌تر برخوردار هستند و عموماً برای محیط‌های اداری رسمی استفاده می‌شوند. این پارتیشن‌ها فضا را به‌طور کامل یکدست می‌کنند و انسجام خاصی به محیط می‌بخشند. به‌پاس تولید روکش‌های ام‌دی‌اف متنوع، این پارتیشن‌ها در انواع رنگ‌ها و طرح‌‌ها تولید می‌شوند که رنگ قهوه‌ای سوخته و قهوه‌ای نسکافه‌ای آن طرفدار بیشتری دارد. قیمت پارتیشن چوبی ام‌دی‌اف پایین‌تر از انواع دیگر بوده و می‌توان این محصولات را بسیار اقتصادی و مقرون‌به‌صرفه دانست.

قیمت پارتیشن فریم لس
قیمت پارتیشن فریم لس

قیمت پارتیشن شیشه ای فریم لس

پارتیشن‌ فریم لس را می‌توان یکی از جدید‌ترین انواع پارتیشن‌های عرضه‌شده به بازار معرفی کرد. درواقع، این سازه‌ها همان پارتیشن‌های شیشه‌ای هستند که از قاب یا فریم برای تولید و پیاده‌سازی آن‌ها استفاده نشده است. این محصولات طراحی بسیار شیکی دارند و احساس آزادی و شکوه را در محیط به ارمغان می‌آورند. قیمت پارتیشن فریم لس به موارد مختلفی ازجمله ضخامت شیشه، ضدضربه بودن آن، میزان شفافیت و… بستگی دارد.

انواع پارتیشن براساس تعداد جداره

یکی دیگر از انواع دسته‌بندی‌های رایج پارتیشن‌ها، دسته‌بندی این محصولات براساس تعداد جداره است. از انواع پارتیشن براساس تعداد جداره می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

قیمت پارتیشن شیشه ای تک جداره

پارتیشن‌های یک جداره‌ از ارزان‌ترین و مقرون‌به‌صرفه‌ترین انواع پارتیشن تلقی می‌شوند و به‌وفور از آن‌ها در جداسازی محیط‌های کاری استفاده می‌شود. این سازه‌ها تنها از یک قاب تشکیل شده‌اند و درنتیجه وزن پایینی دارند. وزن کم آن‌ها جابه‌جای‌شان را آسان کرده‌است. ابعاد این پارتیشن‌ها کاملاً براساس نظر و نیاز کارفرما تعیین می‌شود. قیمت پارتیشن تک‌ جداره ارتباط مستقیمی با متریال سازنده آن دارد. برای مثال، پارتیشن‌های تک جداره فلزی از قیمت بالاتری برخوردار هستند. همچنین بهتر است بدانید در تولید این پارتیشن‌ها عموماً از پرده، کرکره و یراق‌آلات اضافه استفاده نمی‌شود.

قیمت پارتیشن شیشه ای دو جداره

استحکام و مقاومت پارتیشن‌های اداری دو جداره نسبت‌به همتای تک‌جداره خود بسیار بالا‌تر بوده و به‌تبع هزینه تهیه آن نیز بیشتر است. جالب است بدانید که در تولید و پیاده‌سازی این سازه‌ها از ستون استفاده نمی‌شود و پارتیشن‌های دوجداره می‌توانند به شکلی مستقل در محیط اداری نصب شوند. همانند نوع تک‌جداره، قیمت پارتیشن دوجداره نیز به متریال اولیه تولید آن باز می‌گردد.

قیمت پارتیشن اداری
قیمت پارتیشن اداری

قیمت پارتیشن اداری

عوامل مختلفی روی قیمت پارتیشن‌های اداری تأثیر می‌گذارند. این عوامل و پارامترها عبارت‌اند از:

متریال مورداستفاده

متریال و مواد اولیه از مهم‌ترین و کلیدی‌ترین عوامل مؤثر در قیمت انواع پارتیشن اداری به‌شمار می‌آیند. عموماً پارتیشن‌های آلومینیومی بسته به قطر و کیفیت مواد اولیه‌شان قیمت بالاتری نسبت‌به سایر همتایان خود دارند. چوب دومین متریال گران‌قیمت پارتیشن‌ها محسوب می‌شود و قیمت این سازه‌ها به نوع چوب استفاده شده باز می‌گردد.

پارتیشن‌های شیشه‌ای از محبوبیت فراوانی برخوردار هستند و بسته به طراحی، ضخامت، ضدضربه بودن و… قیمت آن‌ها متفاوت است. در بعضی موارد قیمت هر متر پارتیشن شیشه ای از هزینه تهیه پارتیشن‌های چوبی بیشتر می‌شود.

البته شایان ذکر است که بیشتر پارتیشن‌های حال حاضر، به‌صورت ترکیبی تهیه می‌شوند. برای مثال، پارتیشن‌ اداری مدرن شیشه‌ای عموماً با فریم یا قاب‌های فلزی تولید و به بازار عرضه می‌شود. در این موارد، قیمت پارتیشن شیشه ای کمتر از هزینه پارتیشن شیشه‌ای با فریم‌های فلزی است. برای استعلام قیمت این مدل از سازه‌ها بهتر است با متخصصین مجموعه ما تماس بگیرید.

تعداد جداره

تعداد جداره دومین عامل مؤثر در قیمت انواع پارتیشن است. به‌تبع، قیمت پارتیشن‌های دوجداره بیشتر از پارتیشن‌های تک‌ جداره است و این اختلاف قیمت به مقدار متریال اولیه به‌کاررفته باز می‌گردد. پارتیشن‌های دوجداره وزن بالاتری دارند و از استحکام بیشتری برخوردار هستند.

از دیگر عوامل مؤثر بر قیمت پارتیشن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • طرح و رنگ پارتیشن
  • ابعاد سفارش داده شده
  • متراژ محیط

همچنین استفاده از امکانات اضافه (یراق‌آلات، دستگیره و…) نیز می‌‌تواند هزینه نهایی پارتیشن‌بندی اداری را افزایش دهد.

بهترین نوع پارتیشن اداری کدام است؟

حال که در بخش‌های قبل با انواع پارتیشن و قیمت آن‌ها ازجمله قیمت پارتیشن دوجداره، تک‌جداره، شیشه‌ای و … آشنا شدید، بهتر است مناسب‌ترین نوع این سازه‌های موقت را برای جداسازی فضاهای اداری را نیز بشناسید. به‌طورکلی می‌توان اذعان کرد پارتیشن‌های شیشه‌ای در مقایسه با سایر همتایان خود از محبوبیت بیشتری برخوردار هستند. استفاده از نوع مات این پارتیشن‌ها بسیار رایج بوده و حریم شخصی مناسبی را برای کارمندان فراهم می‌کند.

پیشنهاد می‌کنیم که از پارتیشن‌های شیشه‌ها همراه با فریم‌های آلومینیومی استفاده کنید؛ زیرا تلفیق این دو المان با هم دکوراسیونی مدرن و شیک را برای فضای اداره شما رقم خواهد زد.

پارتیشن اداری مناسب فضاهای کوچک کدام است؟

در این بخش از مقاله، به معرفی بهترین نوع این سازه‌ها برای فضاهای محدود و کوچک می‌پردازیم. اگر متراژ اداره و محیط کاری شما کم است، باید از پارتیشن‌هایی استفاده کنید که فضای محیط را دلبازتر نشان دهند. پارتیشن‌های فریم لس از بهترین گزینه‌های پیش‌رو به‌شمار می‌آیند. این سازه‌ها ظاهری مینیمال دارند و فضا را دلباز‌تر نشان می‌دهند. قیمت پارتیشن فریم لس کمی بالا است؛ اما به‌دلیل پایین بودن متراژ محیط، هزینه نهایی خرید و نصب این سازه‌ها پایین می‌آید.

خرید پارتیشن اداری

پارتیشن‌ها ازجمله بهترین و مقرون‌به‌صرفه‌ترین المان‌های جداسازی محیط به‌شمار می‌آیند که در انواع بسیار مختلفی تولید می‌شوند. انواع چوبی آن‌ها ظاهری کلاسیک و شیک به دکوراسیون می‌دهند و هزینه پارتیشن چوبی به متراژ و نوع چوب مورد استفاده بستگی دارد. پارتیشن‌های شیشه‌ای از محبوب‌ترین انواع این سازه‌های موقت به‌شمار می‌آیند. هزینه پارتیشن شیشه ای نیز به ضخامت شیشه، مات یا شفاف‌بودن آن، ضدضربه بودن و … بستگی دارد.

شما می‌توانید قیمت انواع پارتیشن ازجمله قیمت پارتیشن تک‌جداره، دوجداره، آلومینیومی و … را از سایت پارتیشن اداری استعلام بگیرید. امیدواریم با نگارش این مقاله، به‌تمامی سؤال‌های شما درزمینه هزینه پارتیشن بندی اداری پاسخ داده باشیم.

تاریخ انتشار : 1402/10/17 منبع : glass partition price

امتیازات (4)
پیمایش به بالا