پارتیشن تک جداره شیشه ای یکی از متداولترین نوع دیوارکهایی است که برای تقسیمبندی محیطهای گوناگون (مانند ادارهجات و شرکتها) مورد استفاده قرار میگیرند. این محصول علاوهبر اینکه از هدر رفتن فضاهای کوچک و بزرگ جلوگیری میکند، در زیبایی ظاهری محلی که بهکار رفته نیز تاثیر بهسزایی میگذارد. همین موضوع هم باعث شده افراد زیادی به استفاده از آن علاقهمند باشند؛ بهخصوص اشخاصی که یک کسبوکار شخصی دارند. اگر شما نیز به دنبال این پارتیشنها هستید و میخواهید قبل از خرید بهخوبی ویژگیهایشان را بشناسید با این مقاله همراه باشید.
فهرست مطالب
پارتیشن تک جداره شیشه ای چه تفاوتی با نوع دو جداره دارد؟
همانطور که در قسمت مقدمه شرح دادیم، پارتیشن تک جداره شیشه ای، دیوارکتفکیک کنندهای است که اغلب در محیطهای اداری و سازمانها، مورد استفاده قرار میگیرد. خوشبختانه این محصول انواع مختلفی نیز دارد؛ از این رو مدیران میتوانند با توجه به شرایط و سلیقه خود، مدل دلخواهشان را انتخاب کنند. در ادامه بهطور کامل تفاوتهای پارتیشن تک جداره شیشه ای و دو جداره را ذکر میکنیم.
مدل تک جداره تنها بهقصد تقسیمبندی فضاهای مختلف بهکار میرود؛ اما مدل دو جداره علاوهبر از تفکیک محیط، عایق صدا و حرارت نیز هست. در تولید پارتیشن اداری دو جداره از دولایه اصلی استفاده میکنند؛ اما در مدل دیگر، تنها یک لایه اصلی (شیشه، آلومینیوم یا ام دیاف) بهکار میرود. دیواره های تک جداره، طراحی ظاهری متنوعی ندارد؛ اما مدلهای دو جداره در شکلها و رنگبندیهای مختلف ساخته میشوند.
- قیمت پارتیشن تک جداره پایینتر از مدل دوجداره است.
- نصب و اجرای دیوارکهای تک جداره بسیار سادهتر از دوجداره است.
- پارتیشندوجداره مقاومت و استحکام بیشتری نسبت به مدل تک جدارهدارد؛ از این رو در نصب آنها ستون کمتری به کار میبرند.
- پروفیلهای هردو مدل با یکدیگر تفاوت دارد؛ برای تولید مدل تک جداره از پروفیل 4 در 4 و برای مدل دوم از پروفیل 10 در 10 استفاده میکنند.
مهمترین تفاوتهردو نوع را ذکر کردیم؛ حال افراد میتوانند با توجه به نیاز خود یکی از آنها خرید کنند.
انواع پارتیشن تک جداره شیشه ای
بهصورت کلی این نوع پارتیشنها به سه دسته پارتیشن تک جداره ام دی اف، پارتیشن تک جداره شیشه ای و پارتیشن تک جداره آلومینیومی تقسیممیشوند. در ادامه مشخصات هریک را ذکر میکنیم.
پارتیشن تک جداره ام دی اف
پارتیشنهای ام دی اف، اولین مدلهای تک جداره هستند که از ترکیب شیشه و ام دی اف یا بهتنهایی از ام دی اف ساخته شدهاند. چوبی که در تولید این مدل به کار میرود، 8 میلیمتری است و استحکام و مقاومت مناسبی دارد؛ همچنین در اغلب مواقع برای امنیت بیشتر فضا، روی آنها قفل هم نصب میکنند.
مهمترین ویژگی دیوارکهایتک جداره مدل ام دی اف این است که تنها در ارتفاع کمی بلند یا کوتاه قابل اجرا است و نمیتوان آن را تا سقف ادامه دارد. (حداکثر تا ارتفاع 213 سانتیمتری قابل نصب هستند) از جمله مزایای این مدل میتوان به وزن سبک و هزینه مقرونبهصرفهاش اشاره کرد؛ همچنین از آنجایی که در تولید آنچوب به کار میبرند، از نظر ظاهری تنوع بیشتری دارد.
پارتیشن تک جداره شیشه ای
دسته دوم پارتیشن شیشه ای است که ظاهری بسیار لوکس و زیبا دارند؛ زیرا تنها با یک لایه شیشه (مات یا براق) ساخته میشوند. در محیطهایی که وجود نور در آنها اهمیت زیادی دارد از پارتیشنهای شیشهای استفاده میکنند؛ زیرا بازتابکننده نور هستند و از تاریک شدن فضا بهخوبی جلوگیری میکنند. تولید کنندگان، این دیوارکها را از شیشههای گوناگونی چون ساتینا، لاکوبل، سندلاست و شفاف (بسته به نیاز مشتری) میسازند؛ البته باید بدانید هر 4 شیشه از استحکام و مقاومت مناسبی برخوردارند و تنها در چند ویژگی ساده با یکدیگر تفاوت دارند.
پارتیشن تک جداره آلومینیومی
پارتیشن فریم لس با ظاهر مینیمال و مدرن نیز مانند دو نوع قبلی پرکاربرد است و برای جداسازی فضای سازمانها و نهادهای مختلف مورد استفاده قرار میگیرد. برای ساخت این محصول از ورقهای آلومینیومی 4 میلیمتری بهره میبرند. گاهی وقتها نیز لوگوی مجموعهها را روی آن حک میکنند. در نظر داشته باشید که هیچ قانون خاصی برای انتخاب این سه دسته وجود ندارد و اغلب کارفرماها براساس سلیقه خود سفارش ساخت یکی از آنها را میدهند.
بررسی مزایا و معایب این نوع پارتیشنها
در این قسمت سعی کردیم تمام مزیتها و معایب خاص این محصول را ذکر کنیم.
مزایا
پارتیشن تک جداره شیشه ای از نقاط قوت زیر برخوردار است: سه دسته مختلف دارد؛ از این رو افراد برای تهیه آن، آزادی انتخاب بیشتری دارند.
- در هر ابعاد و ارتفاعی قابل تولید است.
- هزینه بسیار مقرونبهصرفهای دارد.
- به فضا زیبایی میبخشد و موجب راندمان بیشتر کارکنان میشود.
- کاربردهای متنوعی دارد؛ برای مثال میتوان از آندر رستورانها، ادارهجات یا حتی منازل استفاده کرد.
- دید را محدود نمیکند.
- سرعت نصب بسیار بالایی دارد.
- پروسه ساخت آن نیز زمانبر نیست.
- امکان حک کردن لوگو شرکتهای گوناگون روی آن وجود دارد. (البته فقط مدل آلومینیومی)
- میتوان برای امنیت بیشتر فضا، انواع یراقآلات مانند قفل را روی آن نصب نمود.
بهخاطر داشته باشید مواردی که ذکر شد، مزیت کلی پارتیشن تک جداره شیشه ای است. هریک از انواع آن نیز نقاط قوت و کاربردهای مخصوص بهخود را دارند.
معایب
پارتیشن تک جداره اداری معایب زیادی ندارد و تنها دو مشکل در آن دیده میشود؛ اول اینکه عایق صوتی نیست و متاسفانه بهراحتی صداها را به قسمتهای مختلف منتقل میکند. این موضوع علاوهبر اینکه حریم شخصی کارکنان یک مجموعه را به خطر میاندازد، موجب عدم تمرکز آنها در زمان کار نیز میشود. مشکل دومی که در آن وجود دارد، عدم حفظ دمای هر بخش است. پارتیشنهای دوجداره، حرارت هر قسمت را حفظ میکنند و مانع از انتقال دما میشوند؛ اما دیوارکهای تک جداره از این ویژگی برخوردار نیستند.
پارتیشن دو جداره یا تک جداره؟
هدف ما از ارائه این مطلب، آشنایی شما با انواع پارتیشن تک جداره شیشه ای و ویژگیهای آنها بود؛ اما اگر هنوز بهدرستی نمیدانید کدام محصول (تک جداره یا دوجداره) مناسبتان است، باید دو نکته را در نظر بگیرید؛ اول بودجه و دوم شرایط فضایی که در آن کار میکنید. قیمت پارتیشن تک جداره کمتر است؛ اما نمیتواند صداها و دمای محیط را عایق کند. اگر حفظ حریم شخصی در فضای کاری شما موضوع مهمی نیست، با آسودگی خاطر به خرید این محصول بپردازید.
منبع : single wall partition تاریخ انتشار : 1402/07/25