پارتیشن شیشه ای طرح دار انتخاب جذابی برای خلق فضاهای اداری امروزی و لوکس است. همچنین پارتیشنهای شیشهای بهدلیل تنوع بالا، امکان فضاسازیهای متفاوت را فراهم میکنند. این نوع دیوار جداکننده شامل پارتیشن شیشهای فریم لس و فریمدار میشود که هر کدام از این دو مدل در دو نوع تک جداره و دو جداره قابل سفارش هستند.
فهرست مطالب
پارتیشن اداری چیست؟
پارتیشن اداری نوعی سازه موقت برای جداسازی فضای ادارات و شرکتهاست که در انواع بسیار متفاوتی طراحی و تولید میشود. این المانهای جداسازی از متریال مختلفی تولید میشوند و بسته به فضای موجود، قابلیت سفارشی سازی رنگ و حتی شکل ظاهری پروفیل را دارند و به دو صورت ساده و طرح دار اجرا می شوند. این سازههای موقت نظم و انسجام قابل توجهی به اماکن مختلف میدهند و فضای کاری مجزایی برای کارمندان به ارمغان میآورند.
قیمت پارتیشن اداری شیشه ای در مقایسه با دیوارکشی مقرون بهصرفه تر است. ضمناً اگر پس مدتی استفاده از پارتیشن به هر دلیل تصمیم به تغییر دکوراسیون بگیرید امکان جابهجایی و تغییر طراحی آنها با هزینه ی بسیار کمتر نسبت به پارتیشن بندی مجدد، وجود دارد، درصورتیکه اگر با استفاده از مصالح دیوارکشی کنید و پس مدتی تصمیم بگیرید تغییراتی در طراحی داخلی فضای خود ایجاد کنید، ناچار به تخریب دیوار و دیوارکشی مجدد خواهید شد که هزینه آن بسیار بیشتر از پارتیشن می شود. البته این بعد اقتصادی قضیه بوده و ابعاد دیگری هم دارد که در ادامه بیشتر به آنها می پردازیم.
چرا از پارتیشن اداری استفاده کنیم؟
همانطورکه در بخش قبل نیز اشاره شد، پارتیشنها از بهترین المانهای جداسازی محیط بهشمار میآیند که استفاده از آنها انسجام مناسبی به فضاهای کاری میبخشد. تحقیقات نشان داده است که ایجاد فضای شخصی و محدود میتواند بازده کاری افراد را بالا ببرد. بهعبارت سادهتر، هرچقدر افراد از رفتوآمدهای بیمورد دیگران، سروصداهای آزاردهنده و دیگر عوامل پرت کننده حواس دورتر باشند، تمرکز و تسلط آنها بالاتر رفته و عملکرد بهتری از خود ارائه میدهند. بنا بر این پارتیشن بندی و حفظ آراستگی و نظم در محیط به افزایش راندمان و کارایی پرسنل کمک زیادی خواهد کرد.
این سازههای موقت میتوانند المانهای ساختمانسازی محیط را نیز تغییر بدهند. فرض کنید ساختمان اداره شما قدیمی است و میخواهید طراحی مدرن و جدیدی را در آن پیاده کنید. پارتیشنها از بهترین گزینههای پیشروی شما برای انجام این کار هستند؛ زیرا:
- طراحی مدرن و منحصربهفردی دارند.
- میتوان با بهکارگیری المانهای رنگ و طراحی فضایی مدرن را پیادهسازی کرد
- هزینه پارتیشن بندی اداری در مقابل مزایای آن مقرونبهصرفه محسوب میشود.
بنابراین، شما با نصب این سازهها در محیط کار خود، یک تیر و چند نشان میزنید؛ اما انواع پارتیشن اداری کداماند و کدامیک از آنها بهترین مورد پیشرو بهشمار میآید؟ در بخش بعدی مقاله، به این سؤال پاسخ خواهیم داد.
قیمت پارتیشن شیشه ای طرح دار
هزینه پارتیشن شیشه ای طرح دار به عوامل زیادی بستگی دارد؛ برند شیشه، ضخامت آن، تعداد دیوارهها (تکجداره یا دوجداره)، سایز و حجم و همچنین کیفیت ساخت پروفیل و متراژ پارتیشن عوامل تأثیرگذار در قیمت هستند.
برای محاسبه متراژ و قیمت پارتیشن شیشه ای میبایست متر مربع پروژه، تعداد درب ها و نوع یراق آلات مصرفی را مورد بررسی قرار دهید. بطور کلی قیمت پارتیشن شیشه ای طرح دار با توجه به موارد زیر محاسبه میگردد:
- نوع و ضخامت شیشه سکوریت
- فریم آلومینیومی فابریک یا غیر فابریک ( رنگ الکترواستاتیک یا آنادایز)
- اتصالات و یراق آلات مربوطه
- شاسیکشی و حمل به طبقات که بهصورت جداگانه محاسبه میگردد.
انواع پارتیشن شیشه ای طرح دار
پارتیشن شیشه ای طرح دار از شیشه سکوریت با کیفیت بالا ساخته می شود و برای تقسیم فضای اداری، تجاری و مسکونی طراحی و استفاده میشوند و در عین حال اجازه میدهند نور طبیعی آزادانه در محیط جریان یابد. پارتیشن شیشه ای طرح دار در اندازهها، شکلها و طرحهای متنوعی تولید میشود تا نیازهای خاص هر فضای اداری را برآورده کنند. طرح روی شیشه پارتیشن می تواند لوگو و شعار تبلیغاتی و برند مجموعه مورد نظر باشد و یا حتی یک طرح ساده با رنگ بندی متنوع باشد که کاملاً سلیقه ایست. در ادامه، انواع پارتیشنهای اداری شیشهای را باهم مرور خواهیم کرد:
پارتیشن اداری طرح دار شیشهای فریم لس
پارتیشن شیشه ای طرح دار فریم لس از جذابیت بیشتری نسبتبه پارتیشن شیشهای فریم دار برخوردار است. از دلایل آن میتوان به نبودن مانع و جداکننده در بین شیشهها و یکدست بودن آنها اشاره کرد. علاوهبر زیبایی، بهصرفه بودن این پارتیشنهای اداری طرح دار نسبتبه پارتیشن شیشهای فریم دار نیز موجب محبوبیت هرچه بیشتر آن گردیده است. در پارتیشن فریم لس بهدلیل استفاده کمتر از فریمهای آلومینیومی، دید نسبتاً بهتری از تمام مدلهای پارتیشن را داریم. پارتیشنهای شیشهای فریم لس به انواع زیر تقسیم میشوند:
- پارتیشن شیشهای فریم لس تکجداره که خود شامل پارتیشن فریم لس تکجداره گرند و پارتیشن فریم لس تکجداره اسلیمی است.
- پارتیشن طرح دار اداری شیشهای فریم لس دوجداره
پارتیشن شیشه ای طرح دار با فریم
که شامل دو مدل پارتیشن تکجداره فریمدار پلاس و پارتیشن شیشهای دوجداره فریمدار میشود.
مزایای پارتیشن اداری چیست؟
استفاده از پارتیشنهای اداری مزایای زیر را برای افراد بههمراه دارد:
- تغییر دکوراسیون محیط با صرف هزینه معقول
- جداسازی بخشهای مختلف اداره بهوسیله سازههای موقت و شیک
- ایجاد فضای شخصی، افزایش تمرکز و عملکرد کارمندان
- بهکار بردن طراحی و متریالهای اولیه متنوع
- آکوستیک بودن (عایق صدا) بعضی از انواع آنها
- مقاومت بالا در برابر عوامل خارجی مانند رطوبت و ضربه
- امکان جابهجایی و حملونقل آسان نیز یکی دیگر از مزایای استفاده از پارتیشنهای اداری محسوب میشود.
معایب پارتیشن اداری چیست؟
در ادامه مقاله قیمت پارتیشن، به بیان معایب استفاده از پارتیشنهای اداری میپردازیم. از معایب این محصولات میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- بعضی از انواع این سازهها مانند پارتیشنهای شیشهای شفاف، حریم شخصیای برای افراد ایجاد نمیکنند.
- هزینه خرید بعضی از انواع این محصولات، ازجمله قیمت پارتیشن شیشه ای بالا است.
- تمیز کردن بعضی از انواع پارتیشن مانند پارتیشنهای شیشهای سخت و زمانبر است.
- شایان ذکر است که تعدادی از انواع پارتیشنها، ازجمله پارتیشنهای چوبی نسبتبه حرارت عایق نیستند.
آنچه درمورد پارتیشن طرح دار آموختیم
در این مقاله، شما را با انواع پارتیشن اداری مدرن آشنا کردیم تا بتوانید برای محیط کار خود پارتیشن طرح دار مناسب را انتخاب کنید. همچنین خواندیم که از پارتیشنها بهعنوان جداکننده در فضاهای داخلی ساختمانهای اداری و مسکونی استفاده میشود. استفاده از پارتیشن اداری مدرن باعث میشود تا افراد علاوهبر داشتن آزادی و حفظ حریم خصوصی خود بتوانند با محیط بیرون تعامل داشته و از نور طبیعی در تمامی قسمتهای ساختمان استفاده کنند. همچنین درمورد انواع مختلف پارتیشنهای شیشهای نیز اطلاعاتی کسب کردیم. جهت خرید پارتیشن اداری طرح دار و یا دریافت قیمت، مشاوره رایگان و اطلاعات بیشتر، با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.
تاریخ انتشار : 1402/10/01 منبع : Patterned glass partition